Van de Weijer filmstudio - Agrarische bedrijfsvideo's
Welkom bij Van de Weijer filmstudio!
De agrarische sector heeft een speciale plaats in mijn hart. Ik ben opgegroeid tussen de melkveehouderijen in Noord-Holland. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik bij mijn buren te vinden, zeker tijdens de oogstperiodes. De techniek in de sector heeft mij altijd al getrokken, en is ook de aanleiding geweest om in Dronten te gaan studeren. Maar ook het vertellen van verhalen is mij niet vreemd. Ik ben al sinds mijn 12e bezig met het maken van video’s, en het vertellen van verhalen. Toentertijd maakte ik samen met mijn vader stop motion video’s, een hobby waar ik mij nog steeds mee bezig houd, en later heb ik tijdens mijn stages ook promotie- en productvideo’s en journalistieke rapportages gemaakt.

Mijn naam is Lucas van de Weijer. Ik ben een freelance videoproducer met een passie voor de agrarische sector. Door al mijn kennis van de agrarische sector kan ik met een creatieve blik en een heldere visie uw producten in beeld krijgen voor uw doelgroep. Vanaf de pre-productie tot aan oplevering bent u als opdrachtgever nauw betrokken bij het creatieve proces. Ik vertaal uw wens naar een werkend, creatief en uniek videoconcept. Zo maak ik video’s die opvallen tussen die van de concurrenten en binnen uw marketingconcept en -stijl passen. Daarnaast leg ik een speciale focus op het verhaal dat u met uw bedrijf wilt vertellen. Verhalen vertellen zit in onze genen, en met een pakkend verhaal komt uw boodschap beter over.
Tevreden opdrachtgevers
Contact

Zoekt u iemand om video’s te maken voor uw bedrijf of organisatie, die weet hoe de agrarische sector in elkaar steekt en kwalitatief hoogwaardige video’s kan maken? Neem dan contact met mij op.

Mobiel: +31 6 14145038
Email info@vandeweijerfilmstudio.nl
Instagram: @vandeweijer_filmstudio
Youtube: Van de Weijer Filmstudio
Verzenden
Bedankt voor je bericht!
Contactgegevens
Van de Weijer Filmstudio
Wijdewormer
+31 6 14145038
info@vandeweijerfilmstudio.nl
        Van de Weijer Filmstudio       
         Partners            Overige producties
         Contact                Eigen producties


Back to Top